Schneider Electric отваря врати за посетители в модернизирания си шоурум в София

 

 

Schneider Electric отваря врати за посетители в модернизирания си шоурумв София

 

 

София, 23 юни 2023 г. Schneider Electric – глобалният лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, отваря вратите на модернизирания си шоурум в търговския си офис в „Бизнес парк София“ за посетители: интериорни дизайнери, архитекти, системни интегратори, електротехници, както и крайни потребители, като се изисква единствено предварителна регистрация.

 

По време на обиколката на шоурума посетителите ще имат възможност да научат и усетят предимствата на дома на бъдещето чрез редица демонстрации:

 

  • какво е умен дом: проектирането на умна къща създава свързаност между всички системи за повече комфорт и ефективност. Интелигентният дом може да предвиди и изчисли най-ефективните параметри за различните системи, така че резултатът да бъде оптимален за нуждите на обитателите и контролиран от разстояние през мобилно устройство;

 

  • предимства на домашната автоматизация: с KNX  системата на Schneider Electric може да се управлява и променя атмосферата в дома само с едно докосване. Домашната автоматизация интегрира управление на осветление, отопление, охлаждане, щори, завеси , тенти и други системи в дома и позволява те да работят синхронизирано. Това помага за оптимизация на разходите за енергия, което от своя страна допринася за намаляването на въглеродния отпечатък.

 

В обновения шоурум на Schneider Electric са изложени и всички серии ключове и контакти на компанията – Merten, новата Unica, Odace, Asfora и Sedna.  

 

Шоурумът може да бъде посетен след предварителна регистрация ТУК. 

 

След попълване на регистрационната форма екипът на Schneider Electric Българияще се свърже с желаещия за допълнително уточняване на детайлите за срещата. Точният адрес на търговския офис на компанията е „Бизнес парк София“, сграда 7В, ет. 4.

 

 

За Schneider Electric

Целта на Schneider е да даде възможност на всички да се възползват максимално от енергията и ресурсите на планетата за постигането на напредък и устойчивост за всички. Ние наричаме това Life Is On.

Нашата мисия е да бъдем вашият дигитален партньор за устойчивост и ефективност.

Ние управляваме дигиталната трансформация чрез интегриране на водещи в световен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, контрол, софтуер и услуги през целия жизнен цикъл за осъществяването на интегрирано управление на компании, домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и промишлени сектори.

Ние сме най-локалната от глобалните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които приемат и се вдъхновяват от нашите споделени смислени цели и ценности за приобщаване и овластяване.

www.se.com